Doorgroei

De Steenrots heeft een exclusief zorgaanbod. Wij bieden verschillende vormen van begeleiding, die goed op elkaar aansluiten. Zo is het mogelijk om binnen De Steenrots door te groeien naar andere vormen van begeleiding die passen bij uw ontwikkeling.

Kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag meer. Wij zullen u vertellen waar de begeleiding uit bestaan en nagaan wat uw begeleidingsbehoefte is. Zo kunnen we ontdekken of De Steenrots bij u past. Als u vragen heeft of een kennismakinggesprek wilt plannen kunt u contact opnemen met de locatiemanager.
Om zorg te ontvangen van De Steenrots dient u in het bezit te zijn van een geldige WMO indicatie van gemeente Katwijk of centrumgemeente Leiden. Wij kunnen u helpen met de aanvraag van deze indicatie. Daarnaast verwachten wij dat u zich verbonden voelt met de christelijke identiteit van De Steenrots.

Meer informatie vindt u op de pagina’s van de zorgproducten:

Wonen in een groep of zelfstandig in een woonvorm met vijftien bewoners waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Meer informatie...
In de eigen woning komt een of meerdere malen per week de begeleiding bij u langs.Meer informatie...
Zelfstandig wonen in een van onze negen geclusterde appartementen waar men dagelijks begeleiding ontvangt.Meer informatie...
Op elke doordeweekse dag bieden wij dagbesteding.Meer informatie...