Begeleidingsaanbod

Beschermd wonen
Ambulante begeleiding
Begeleid zelfstandig wonen
Dagbesteding

Dagbesteding

In een algemene ruimte van beschermende woonvorm De Reling bieden wij dagbesteding aan. Momenteel richten wij ons voornamelijk op het maken van producten. Hierbij kunt u denken aan houtbewerking en handwerken. Ook kunnen er kleine administratieve taken op worden gepakt. De dagbesteding van De Inloop is volop in ontwikkeling. Wij hopen in de toekomst gebruik te gaan maken van een grotere ruimte waardoor er ook andere projecten kunnen worden opgepakt.

Als bewoner van De Reling of wanneer u ambulante begeleiding van ons ontvangt bent u ook van harte welkom op onze dagbesteding.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor dagbesteding bij De Steenrots dient u in het bezit te zijn van een geldige WMO indicatie. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van een indicatie.

De Steenrots is een zorginstelling op reformatorische grondslag. Voor een goede begeleidingsrelatie is het belangrijk dat u zich thuis voelt binnen de reformatorische identiteit van de woonvorm. Wij vragen u ook akkoord te gaan met onze huisregels.